Rahvusvahelise entsüklopeedia taastusravi

Link: http://cirrie.buffalo.edu/encyclopedia/en/

Taastusravi International entsüklopeedia on ühiseid jõupingutusi rahvusvahelise taastusravi uuringute andmetele ja vahetus (CIRRIE), Buffalo, SUNY ja Laboratoire d’informatique ülikoolis Center et de terminologie de la réadaptation et de l’: Institut de réadaptation en déficience füüsise de intégation sociale (LITRIS), Québec (IRDPQ).

 

Väljaarendamiseks, entsüklopeedia sisaldab 400 artikleid taastusravi ja puuetega inimeste teemad läbi tingimused ning CIRRIE ja REHABDATA tesaurused, mida, Maailma Tervishoiuorganisatsiooni rahvusvaheline klassifikatsioon, toimimise, puude jatervise (ICF) Rahvusvaheline indeks ja sõnastik taastusravi ja sotsiaalse integratsiooni (IIDRIS) leitud.

 

Seoseid entsüklopeedia, CIRRIE ja REHABDATA, sõnastik ja muude andmebaaside loob integreeritud teabesüsteem ja taastusravi valdkonnas põhjalik Kokkuvõte tasuta kättesaadavad, online, mitmekeelne entsüklopeedia inglise, prantsuse ja Hispaania keeles.
National Institute on Disability and Rehabilitation Research   The Center for International Rehabilitation Research Information and Exchange   Institut de réadaptation en déficience physique de Québec   Valid XHTML 1.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *