PCLinuxOS

Link: http://pclinuxoshelp.com/index.php/PCLinuxOS

See leht on algteadmised PCLinuxOS sest uustulnuk.

 
Mis on PCLinuxOS

Uued kasutajad: PCLinuxOS (lühend pclos) on kirjutatud alt üles teiega, Uus Linuxi kasutaja, Linuxi distributsioon. See on Linuxi distributsioon, mida saab kasutada väga lihtne nagu Windows. (Kuid erinevalt Windows, te ei pea muretsema pahavara, defraqgging või litsentsitasud!) See sisaldab kõiki olulisi tarkvara iga päev inimesi. Ja kes paremini aidata teil mööda teed, kui keegi, kes on värske reisi ise?
Edasijõudnud kasutajatele: mõned kasutajad on olnud kaua Linux, kuid leidnud PCLinuxOS nii täielik ja sõbralik, et nad hakkasid seda kasutada oma peamise operatsioonisüsteemina. Võimsuse kasutajatele, PCLinuxOS on väga lihtne kohandada.
PCLinuxOS on saadaval ühe paigaldatava “Live CD”. See võimaldab teil proovida seda teie arvutis muutusi tegemata. Kui teile meeldib, saate selle installida kõvakettale. Mida sa üritasid muutub mida alglaadimise.

 
Rakendusprogrammide

PCLinuxOS kaasas palju eelinstalleeritud rakendusi. Saadaval on rohkem PCLinuxOS ametliku hoidlates. Neid saab paigaldada, lihtne kasutada Synaptic tarkvara halduri abil. Rakenduste lisatud ja uuendatud üsna regulaarselt.
Riistvara

PCLinuxOS riistvara andmebaasi integreerimist teabebaasi wiki. Siin on teil võimalik loetleda ja töö või Mittetöötava riistvara kohta arvamust avaldada. Selles valdkonnas toimib ka koht, kus kontrollida, kas riistvara võib töötavad. Selles valdkonnas sõltub üksnes kasutajapostitusi, nii et kui teie riistvara pole loendis ei vihastama, lihtsalt mitte esitada see veel. Kui üritate PCLinuxOS ja riistvara tööd, tehke väitest PCLinuxOS riistvara andmebaasi.

 

PCLinuxOS filosoofia

Seda kui seda.
Saadaval parim tarkvara kasutada, ükskõik kui Qt, GTK jne on.
Suunata töölaual.

 
PCLinuxOS on jooksva distributsiooni

Paljud inimesed küsivad küsimusi:
Miks on paketid nii hilja saabub repo?
Miks ma ei saa installida väljaspool paketid?
Miks peab alati täielikult värskendada?
PCLinuxOS on “meta” distributsiooni või “jooksva release.” See tähendab, see on ehitatud nii, et kasutaja installib ja seejärel täielikult uuendab regulaarselt üle määramata ajaks aega (nii kaua kui neli aastat), mitte selle installi värske kui saabub uus versioon, nagu see on koos mõned Linuxi distributsiooni.
See tähendab, et teatud distsipliini on vaja kasutaja. Ta peab järgima rutiini täielikult värskendamise ajal ja kunagi väljaspool paketid stabiilsuse ja seega, süsteemi usaldusväärsuse säilitamiseks. PCLinuxOS kasutaja ootab liiga kaua värskendada oma süsteemi, värske install uuemast plaat juhul tuleb tagada, et tohutu värskendusi ei põhjusta murdumisi, mis on väga reaalne võimalus. Üldiselt on soovitatav, et kasutajad uuendada oma süsteemi vähemalt kord nädalas või vähemalt kaks nädalat.
Paketid esinevad sageli palju hiljem, kui PCLinuxOS teiste distros peamiselt kahel põhjusel.
Esiteks, arengu ja pakendi meeskonnad koosnevad vaid vähesed inimesed.
Teiseks, kõik paketid rangelt testitud meeskonnad ja rühma katsetajate enne kui neil lubatakse armu tarkvara hoidla.
Tähtaegne stabiilsuse põhimõtteid on saadud PCLinuxOS maine kvaliteeti ja kasutatavus, et arendajad ja kasutajad on uhked, teades, et OS on usaldusväärne määramata ajaks. Mõned distributsiooni luba lollakas või purustatud värskendusi satuvad hoidla ja põhjustada kaose lõppkasutajale. Seda lihtsalt ei juhtu, kus PCLinuxOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *