Graafikud

Original: http://csas.ei.columbia.edu/our-work/climate-data-2/graphs/

 
Kliima muutub
Iga graafik allpool lingid raamatus teabe saamiseks.
Summer_Winter TempsSummer_Winter Temps(Deviation from mean 1951-1980 climate)
Graafikuid näitab, et suved on muutunud märgatavalt kuumem. Talvel muutus on vähem silmatorkav, Keskmine soojenemine on võrreldav suvel, sest suurem looduslikku mitmekesisust talvel. Klõpsake nuppu alla laadida raamatu “Taju kliimamuutuste” rohkem graafik.

Carbon_Intensity

CO2mahukus, määratletud kui fossiilkütuste süsinikdioksiidi heitkoguste (GtC) jagatuna energia lõpptarbimisest (Gt alusel). Hiina energiamahukus on normaliseeritud 1,56 Ameerika Ühendriikide 2005. Vajuta alla laadida Dr Hansen arvamuse tükk graafik: “taastuvenergia, tuumaenergia ja Galileo: teadlased on kohustus hoida populaarsed väärarusaamu?” rohkem.


Tööstusrevolutsiooni algusest puidust asendatud söe primaarenergia allikana. Söe pakkuda rohkem kontsentreeritud energia ja seega oli mobiilne ja efektiivne. Näitame andmed USA pikk kirje, mis sisaldab puit olemasolu tõttu. Väiksem globaalse arvestust anda samasugust (vt joonis 14 raamatus). Majandusliku edu ja rikkust põlvkonna olid veelgi innustas kahekümnendal sajandil sellega, vedelate ja gaasiliste fossiilkütuste, õli ja gaasi on veetud ja Kõrvetatud kergemini kui kivisüsi. Ainult Viimane osa kahekümnenda sajandi ei see muutunud selge, et pikaajaliste põlemissaaduste fossiilkütustest ohustab globaalne kliima.

Vajuta alla laadida paber graafik hindamine ” ohtlike kliimamuutuste ”: vajalik
Süsinikdioksiidi heitkoguste noorte,
Tulevaste põlvkondade ja loodus”rohkem.

1913 2013 aasta-keskmine maailma pinnatemperatuuri muutus vastavalt lineaarne kohalik suundumusi. Klõpsake diagrammil seda raamatu “Global pinna temperatuuri muutus” lisateabe allalaadimiseks.

Leave a Reply