Arst Benjamin Aziz

Link: http://azizb.myweb.port.ac.uk/

 

Arst Benjamin Aziz
Kõrgemate Õppejõud
Kool Computing
Ülikooli Portsmouth

· Juht M. Sc. kraadi Computer and Information Security

· Mehe Higher Education Academy (FHEA) ÜHENDKUNINGRIIGIS

· Haridus-Affiliate Töötaja Liige BCS

Väljaanded | Programmi Komisjonid | Kontakt

Projekti Ideed

Description: sys:Kasutajad:benjamin:

 

 

 

 

Teadusuuringute

Olen huvitatud kõikidest teadusuuringute valdkondades, mis on seotud Küberkuritegevuse ja andmete turvalisus. Täpsemalt olen huvitatud security engineering ja modelleerimine suurte süsteemide (nt Pilved ja asjade interneti süsteemid), analüüs küberjulgeoleku andmestikud aru Küberkuritegevuse riski ja kohaldamise arvuti teaduse meetodid (nt vormiline modelleerimine, nõuded engineering jne.) et mõista, turvalisus ja riskide Cyber süsteemid. School of Computing, liige ma olen Võrkude ja Julgeoleku-Uuringute Rühma.

Õppetöö

Teemade ma õpetan vahemikus turvalisuse ja krüptograafia vähemalt bakalaureuse tasemel, et arvuti turvalisuse, riskide juhtimise ja nõuded engineering magistriõppe tasandil.

Mineviku Kogemus

Enne liitumist Ülikooli Portsmouth 2010. aastal, töötasin Kõrgemate teadur e-Teaduse Keskus, Rutherford Appleton Labori osa Teaduse ja Tehnoloogia Rajatiste Nõukogu. Enne seda olin ma uurija juures mitmed akadeemilised asutused, sealhulgas Imperial College London, University College Cork ja Dublin City University.

Profiil

Liige ma olen mitu akadeemilised võrgustikud ja töörühmi, sh ERCIM Formaalseid Meetodeid, Tööstus-ja Kriitiliste Süsteemide, ERCIM Turvalisust ja Usaldust Juhtimise ja IFIP WG 11.3 Andmete ja rakenduste Turvalisust ja Eraelu puutumatust. Varem olin ka liige EPSRC on CryptoForma võrku, ja ma töötasin mitmes Euroopa projekte, mis hõlmavad olulise osa uuringuid turvalisust ja usaldust juhtimise, sh 6. RAAMPROGRAMMI projektide GridTrust ja XtreemOS ja 7. RAAMPROGRAMMI projekti Tagajärg. Ma olen praegu Assotsieerunud Toimetaja Wiley Julgeoleku-ja sidevõrkude teataja ja liige ma olen mitu programmi komisjonide rahvusvahelistel konverentsidel ja seminaridel.

Praeguste ja Varasemate Uuringute Supervisions

Ali Malik (Doktorant, turvalisus ja riskijuhtimise tarkvara määratletud võrgustik)

Mehdi Behamin (Doktorant, Formaalne analüüs asjade interneti Protokollid)

Vijayalakshmi Chakravarthy (Doktorant, Programmi parallelization kasutades Cloud Computing)

Paul Fremantle (Doktorant, Asjade Internet Security Vahevara)

Sara Kadry (Doktorant, Turvalisuse Pilvepõhise asjade interneti Süsteemid)

Craig Saad (Doktorant, Süü Süsti Pilv Keskkondades)

Arst Omed Khalind (valmis 2015)

Arst Ioana Sporea (valmis 2012)

Leave a Reply