Mis on “Vestlus Analüüs”?

Link: http://homepages.lboro.ac.uk/~ssca1/intro1.htm

Vestlus analüütikute uuringu vestlused – igasuguseid. Nad on õnnelikud, et panna mikroskoobi all midagi diagnoosida skisofreeniat, et küsimustele vastamine kohus, ja rääkimisest üle pere küsimustes õhtusöögi suunamisele piloot läbi udu. Kõik on teinud läbi rääkida.

Nii et “vestlused” on uuritud, on võib-olla mitte ainult need, mis sa võiksid kõigepealt mõelda – juhuslik vestlus sõprade vahel – kuigi vestlus analüütik on huvitatud neile liiga. Sotsiaalne elu -, äri -, elu -, tervishoiu -, haridus -, vabaaja -, poliitika – kõik need, rääkima teeb asju juhtuda, ja vestlus analüütik on midagi öelda, kuidas.

CA on nüüd väljakujunenud distsipliini, arenenud alates teerajaja töö kuuekümnendatel poolt sotsioloog Harvey Sacks. Mis see on kogunenud nii teadmisi ja nende tulemuste kohta võib esitada kandma mis tahes andmete kogum, kus keelt kasutatakse suhtlemist. Oma rist-tuli näitab üles nüansid selles, maastik, mis on nähtamatu alates rohkem “common-sensical’, otse-alla perspektiivi.

See veebileht

Järgmine osa on see sissejuhatus on öelda rohkem infot selle juhendaja, ja kuidas kasutada lehekülgedel. Kliki “see õpetus” siin või menüü vasakul.

Kui teil on kommentaare või päringut, palun võtke minuga ühendust e-posti teel lingil ja ma teen oma parima, et vastata.

Leave a Reply